Folder van Lidl altijd bij de hand

Reclamefolders zijn een overzicht van alle nieuwe producten en aanbiedingen van een winkel. Reclamefolders worden gedrukt op papier en door postboden of andere bezorgers door heel Nederland verspreid. Op deze manier is iedereen op de hoogte van deze producten en de eventuele aanbiedingen. Dit is goed voor het bedrijf en nuttig voor de consument. Papieren reclamefolders hebben echter nadelen, waardoor veel mensen nee-nee stickers op hun brievenbus hebben. Gelukkig kun je de folders ook online bekijken.

Waarom online?

Als reclamefolders online te bekijken zijn, betekent dit dat je geen stapel reclamefolders meer hoeft te ontvangen in je brievenbus. Ondanks dat je misschien blijft bent om aanbiedingen te kunnen bekijken, is niemand echt blij met al het oud papier. Sterker nog, veel mensen die geen nee-nee sticker op hun brievenbus hebben, gooien de folders direct bij het oud papier. Naast dat je nu geen stapel papieren meer hebt, is een ander voordeel dat je de folders altijd bij je hebt. Tegenwoordig dragen we overal onze mobiele telefoon met internet bij ons. Op deze manier kunnen we de aanbiedingen en producten dus bekijken waar en wanneer we willen.

Voorbeelden

Op de website van reclamefolder vind je onder andere de folder van Lidl en de folder van Kruidvat. Voordat je naar deze drogisterij of supermarkt gaat, of zelfs terwijl je onderweg bent, kun je dus nog even snel de aanbiedingen bekijken via je laptop, tablet of telefoon.

 

Reacties zijn gesloten.