Fietsenreparatie in Haarlem

Bent u op zoek naar een fietsenreparatie in Haarlem? Bij VVR-Parts bent u dan aan het juiste adres. VVR-Parts is de fietsenreparatie in Haarlem en omstreken. U kunt hier terecht voor fietreparaties, maar ook voor het kopen van fietsen en voor onderhoudsbeurten.

De totaaloplossing

VVR-Parts biedt u een totaaloplossing voor een scherp tarief. Ze zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar en de hele dag open. U kunt de fiets afleveren en dezelfde dag nog ophalen. U profiteert van VVR-Parts van de goede en snelle service. Bent u niet in staat om de fiets af te komen leveren? Dat is geen probleem, want VVR-Parts kan uw fiets ook op komen halen. Ze hebben een speciale pick up & return service opgezet. Bij VVR-Parts kunt u ook uw scooter laten reparen en hiervoor geldt dezelfde service.

Meer informatie

Wilt u uw fiets laten reparen bij VVR-Parts of bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Ga naar de site voor meer informatie over VVR-Parts of neem contact op indien u vragen heeft. Ook kunt u gebruik maken van het online afsprakensysteem. U bepaalt zelf de tijd en datum wanneer u langs wilt komen. Zonder afspraak langs komen is ook geen probleem.

 

 

Reacties zijn gesloten.