Elke dag een stralend uiterlijk

Wilt u er elke dag stralend uitzien zonder dat dit u veel tijd en moeite kost? Dan is het nieuwste in cosmetica iets voor u. Bij PMU Studio Elegance wordt er geluisterd naar uw wensen qua cosmetica en zal dit permanent gemaakt kunnen worden. Naast permanente make up kunt er ook terecht voor medische cosmetica.

Permanente make up en medische cosmetica

De ogen zijn het mooiste gedeelte aan uw gezicht. Eyeliner en mascara zorgen ervoor dat u ogen eruit zullen springen. Bij Studio Elegance kan er permanente eyeliner gezet worden, zodat u elke dag opstaat met ogen die spreken. Als u jeugdige en volle lippen wenst, is permanente lipliner iets voor u. Uw lippen lijken voller en door de kleur lijken ze jeugdig. Op het eerste gezicht lijkt het niet zo, maar wenkbrauwen doen veel voor uw gezicht. Studio Elegance kan natuurlijke pigmenten aanbrengen. Door de natuurlijke pigmenten komen uw wenkbrauwen, en daardoor uw ogen, beter uit. Naast permanente make up biedt Studio Elegance ook medische cosmetica. U kunt hierbij denken aan littekencamouflage of het corrigeren van uw hazenlip of wenkbrauw.

Afspraak maken bij permanente make up Den Haag

Als u geïnteresseerd bent in de permanente make up of medische cosmetica, kunt u op de website van permanente make up Den Haag informatie vinden en een afspraak maken.

Reacties zijn gesloten.