Een villa huren bij SEA Holiday Villas

Wilt u deze zomer op vakantie en bent u op zoek naar een vakantiehuis waar u een tijdje kan verblijven? SEA Holiday Villas heeft wat u zoekt. SEA Holiday Villas biedt u een aantal prachtige villa’s. De villa’s vindt u dichtbij het strand en zijn voorzien van alle gemakken. Er zijn villa’s in Nederland, Spanje, maar ook op Curaçao. In de villa’s van SEA Holiday Villas kunt u pas echt genieten van een welverdiende vakantie.

De villa op Curaçao

Villa Las Olas op Curaçao is een prachtige villa en echt voorzien van alles wat u nodig heeft. Zo is de villa volledig voorzien van airco en beschikt het over 4 slaapkamers met allemaal een klamboe. Ook beschikt de villa over 3 badkamers en een huiskamer. U kunt gebruik maken van de flatscreens, internetverbinding, playstation 3, iPhone docking station en meer. De keuken is voorzien van alle benodigdheden, waaronder een magnetron, vaatwassen, oven en Nespresso apparaat. Buiten vindt u het mooie zwembad en de buitenbar, de tuinmeubelen en barbecue.

Meer informatie over de villa’s

Bent u benieuwd naar Villa Las Olas, de villa on Curaçao, of wilt u de andere villa’s bekijken? Ga naar de site van SEA Holiday Villas voor meer informatie over de villa’s en de bestemmingen. Ook kunt u contact opnemen en zij helpen u dan graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.