Een scooter leasen bij Voordeelscooters

Wanneer u graag een scooter wilt maar u hem niet in één keer kan afbetalen kunt u terecht bij Voordeelscooters. Bij Voordeelscooters kunt u namelijk een scooter leasen. Dit houdt in dat u direct eigenaar bent van de scooter maar hem in termijnen afkunt betalen. Daarnaast kunt u zelf beslissen hoeveel maanden u er over wilt doen om af te betalen. Die keuze wordt geheel aan u gelaten! Dat is wel zo prettig. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen 36 maanden afbetalen of bijvoorbeeld binnen 72 maanden. Meer weten? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Voordeelscooters

Bij Voordeelscooters geniet u, naast het leasen van een scooter, van nog veel meer voordelen! Zo heeft Voordeelscooters een groot en mooi assortiment aan scooters. Deze kunt u online bestellen of kopen in de winkel in Rotterdam. Voordeelscooters beschikt ook over een werkplaats om uw scooter te repareren. U krijgt drie jaar BOVAG garantie op de scooters. Tot slot geniet u bij Voordeelscooters van zeer scherpe prijzen!

Bekijk het assortiment online

Meer lezen over het leasen van een scooter, of de scooters alvast bekijken? Surf daarvoor naar de website van Voordeelscooters. U bent ook altijd meer dan welkom in de zaak in Rotterdam.

Reacties zijn gesloten.