Een pelletkachel aanschaffen bij Nordic Fire

Op zoek naar een nieuwe verwarming? Overweeg dan eens een pelletkachel. Een pelletkachel is net zo gezellig als een houtkachel, maar net zo comfortabel als een gashaard. Dit betekent dat de pelletkachel veel sfeer in huis brengt, maar ook geleidelijk en constant warmte in huis brengt. De aanvoer van pellets, snelheid van de ventilator en de hoeveel warme lucht kunt u helemaal zelf instellen. Dit terwijl de verwarming een heel laag verbruik heeft en u slechts één keer per week de pellets hoeft bij te vullen.

Waar vind ik het?

Als u een pelletkachel wilt aanschaffen moet u zeker bij Nordic Fire zijn. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is het rendement van de pelletkachels bij Nordic Fire 90% of hoger. Daarnaast zijn de pelletkachels hier het meest stil en hebben ze vermiculite binnenwerk, waardoor de levensduur van de kachel een stuk verlengd is. U krijgt bij uw aankoop altijd 5 jaar garantie, de hoogste kwaliteit, een Nederlandstalige bediening en een ontzettend ruim en mooi assortiment waaruit u kunt kiezen. De kachel wordt altijd door de vakbekwame installateurs door heel Nederland geïnstalleerd.

Interesse?

Wilt u graag een pelletkachel bij Nordic Fire aanschaffen? Ga dan snel naar de website. Hier kunt u het assortiment vast bekijken of de adresgegevens gebruiken om eens langs te komen in de showroom. Voor vragen of advies kunt u gebruik maken van de contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.