Een parketvloer leggen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een mooie parketvloer kan leggen? Bij Maerssens Vloerenhuys bent u dan aan het juiste adres. Hier leggen ze voor u parket, maar u kunt hier ook terecht voor het laten schuren van een houten vloer. Maerssens Vloerenhuys is een bedrijf dat het parket op een traditioneel ambachtelijke wijze legt.

De diensten van Maerssens Vloerenhuys

U kunt bij Maerssens Vloerenhuys terecht voor een enorm breed assortiment. Ze leveren onder andere parket, gelaagd parket, planken en laminaat. Ook kunnen ze uw vloer schuren of renoveren. Bij Maerssens Vloerenhuys is alles mogelijk. Voor het leggen van een vloer is natuurlijk vakmanschap vereisten en dat is wat Maerssens u biedt. Wanneer uw houten vloer versleten is, kunt u contact opnemen met Maerssens Vloerenhuys en dan komen zij uw houten vloeren schuren. Na het schuren ziet uw vloer er weer als nieuw uit en heeft u weer lang woonplezier.

Informatie en contact

Wilt u gebruik maken van de diensten van Maerssens Vloerenhuys en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact op of ga naar de site voor meer informatie. Op de site vindt u het volledige assortiment en kunt u de diensten bekijken.

 

Reacties zijn gesloten.