Één pakket bedrijfsvoering met Workspace

Bent u ZZP-er of MKB-er? En bent u op zoek naar een pakket die u alles biedt op het gebied van bedrijfsvoering? Dan moet u bij Workspace zijn. Workspace biedt u de mogelijkheid om onder andere uw facturen, offertes en urenregistratie heel makkelijk (digitaal) te laten verlopen. Via Workspace kunt u verschillende documenten ontwerpen en versturen en de administratie regelen. Alles onder één dak en erg makkelijk. Bijvoorbeeld het maken van online facturen.

Online facturen

Een factuur is een document waarin afspraken met de klant vastgesteld zijn. Bijvoorbeeld het bedrag wat de klant aan u verschuldigd is vanwege een aankoop of het gebruik maken van een dienst. Workspace biedt een basis document aan wat u kunt aanpassen. U kunt aan deze basis factuur gemakkelijk uw eigen huisstijl toevoegen. Daarnaast kunt u natuurlijk alle inhoud van de factuur aanpassen. Vervolgens kunt u digitaal de factuur versturen naar de klant. De klant kan vervolgens via iDeal heel gemakkelijk online de factuur betalen. Dit scheelt een hele hoop werk qua papieren printen, versturen en weer opnieuw moeten ontvangen. Dit is ook mogelijk voor offertes. Deze zijn online te accepteren of afwijzen door de klant.

Interesse

Wilt u gebruik maken van het alles-in-één pakket van Workspace met onder andere het programma voor factureren? Ga dan snel naar de website voor alle informatie en contactgegevens of om direct te beginnen.

 

Reacties zijn gesloten.