Een nieuwe tuin met producten van Souman

Een kwekerij die met veel liefde en passie haar producten kweekt? Dat is tuincentrum Zwolle Souman. Kwekerij Souman is een familiebedrijf waar de liefde en passie voor het kweken van producten in het bloed zit. Kom daarom voor uw scherp geprijsde kwaliteitsproducten voor uw tuin bij Kwekerij Souman. Kwekerij Souman is gevestigd in Hattem en dus goed bereikbaar voor wanneer u woonachtig bent nabij Hattem, Zwolle en Apeldoorn.

Een nieuwe tuin

Onze tuin ziet er weer zo goed uit als nieuw. Al jaren hadden mijn man en ik het er over om onze tuin onder handen te nemen. Echter is dit nooit gebeurt tot deze zomer. Wij zijn niet op vakantie gegaan dus konden we vol op aan de slag in de tuin. Na een bezoekje bij Kwekerij Souman hebben we veel leerzaam advies gekregen en wisten we wat we nu echt van plan waren. Na nog een bezoekje hadden wij al onze aankopen thuis, nu kon het tuinieren beginnen. Wij zijn super blij met onze nieuwe tuin met dank aan Kwekerij Souman.

Een bezoekje bij het tuincentrum

Wilt u graag een keer een bezoekje brengen bij het tuincentrum Apeldoorn Souman om te kijken welke producten zij te bieden hebben? U bent altijd welkom! Voor meer informatie en de openingstijden van Kwekerij Souman kunt u terecht op de website. Ook kunt u contact opnemen met een van de medewerkers,

Reacties zijn gesloten.