Een luxe auto voor uw trouwerij

Wanneer u gaat trouwen moeten er veel dingen worden geregeld. U bent vol op bezig met de voorbereidingen, maar er zijn nog wel een aantal dingen die nog moeten gebeuren. Zo kan het zijn dat u nog geen vervoer heeft om u als bruidspaar naar de trouwerij te rijden. Wat dacht u van een luxe auto? Bij Belvedere Trouwservice kunt u een luxe auto huren in Rotterdam, waar u niet dagelijks in rijdt.

De auto’s

Bij Belvedere Trouwservice hebben ze prachtige luxe auto’s te huur. In de collectie vindt u de Rolls Royce Allexandra, Rolls Royce Zsa Zsa, Rolls Royce Zima, Caddillac Sedan De Ville, Citroen Traction Avant, Mercedes 500s, Maybach, Rolls Royce Ghost en de Rolls Royce Phantom. Belvedere geeft u de mogelijkheid om tijdens uw trouwerij in een auto te rijden waar u normaal gesproken niet in rijdt. Naast trouwerijen, gebruiken ze de auto’s ook voor onder andere gouden jubilarissen en exclusief vervoer.

Informatie

Bent u benieuwd naar de luxe auto’s van Belvedere Trouwservice? Ga naar de site en bekijk de auto’s en de informatie. Woont u in de omgeving van Friesland en wilt u een trouwauto in Friesland huren? Bij Belvedere Trouwservice bent u aan het juiste adres. Ook in Friesland staat zij op uw trouwerij voor u klaar. Neem contact op met Belvedere en bespreek de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.