Een huis met unieke uitstraling

U heeft net uw huis helemaal ingericht naar uw smaak, maar er mist nog iets. U heeft echter nog nergens iets kunnen vinden wat u kunt plaatsen op die ene lege muur. Als u wel al ideeën heeft over de kleuren, het thema of een bepaalde stijl kunt u met deze ideeën naar Rik Groenen gaan. Door hem kunt u een muurschildering laten maken, precies zoals u wilt. Zo is de lege muur gevuld, is uw inrichting compleet en heeft uw kamer een unieke uitstraling.

Werkwijze

Rikmuurschilderingen is ontstaan nadat Rik door veel mensen benaderd werd om (muur)schilderingen te maken voor in hun huis. Het begon als een hobby, maar het is uitgepakt tot een bedrijf. Volgens hem is alles mogelijk om op uw muur te krijgen. U kunt zelf met ideeën komen of u kunt samen met hem in uw huis de mogelijkheden bekijken. Er zal eerst met potlood op uw muur getekend worden en dit zal daarna ingekleurd worden met acrylverf. Deze verf is reukloos en snel droog. Hierdoor kunt u gewoon overnachten in uw kamer zonder dat u last heeft van de verf. Zodra de schildering helemaal droog is kan de muur afgenomen worden met een vochtige doek.

Prijzen muurschilderingen

U krijgt vrijblijvend, van te voren een prijsopgave. Kleine muurschilderingen zijn vanaf 75 euro en grote muurschilderingen zijn vanaf 150 euro. De prijs heeft verder nog te maken met het aantal details en de ondergrond waarop er geschilderd moet worden. Neem contact op via de website voor alle informatie en het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.