Een haard voor de winter

Met dit prachtige zomerse weer heeft u geen kachel of haard nodig in uw huis. Straks als het weer kouder wordt is het fijn dat uw huis verwarmd wordt door een sfeervolle haard of kachel. Bij Haardenexpert bent u daarvoor aan het juiste adres. Haardenexpert levert verschillende soorten kachels en haarden van de beste kwaliteit. Een kachel kopen doet u bij Haardenexpert.

De Bellfires Corner Bell

Bij Haardenexpert kunt u terecht voor verschillende haarden en kachels. Één van de haarden is de Bellfires Corner Bell. Dit is een gashaard van goede kwaliteit. De Corner Bell biedt verschillende opties, waaronder vuurdecoratie. Bij de haard wordt een afstandbediening geleverd. Deze Bellfires haarden zijn makkelijk regelbaar. U kunt zelf de hoogte van de vlammen regelen met één druk op de knop. Bij de haard kunt u ook een convectiemantel aanschaffen als u dat wenst. Hierdoor wordt de koude lucht om de kachel heen geleid. U kunt dan meerdere kamers verwarmen met de sfeervolle gashaard.

Haarden op de site

Bent u benieuwd naar de Bellfires Corner Bell? Ga naar de site en bekijk deze haard. Ook vindt u op de site een volledige assortiment aan kachels en haarden. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Haardenexpert.

 

Reacties zijn gesloten.