Een geweldige avond FIFA

Wonend in een klein dorp is er vaak enorm weinig te doen voor de jongeren. Om deze reden heb ik samen met een aantal andere vrijwilligers de handen bij elkaar gestoken om samen met de specialist Movie5 een geweldig FIFA toernooi te organiseren waarbij alle jongeren uit het dorp aanwezig konden zijn en zelfs meedoen. De jongeren in ons dorp zijn enorm gek van voetbal en daarnaast spelen ze continu FIFA met elkaar, omdat er verder helemaal niets in het dorp te doen is. Dit was dus de uitgewezen mogelijkheid om de jongeren de kans te geven om zich te bewijzen.

Goede organisatie

Movie5 heeft ervoor gezorgd dat wij een geweldig FIFA toernooi bij ons in het dorp hebben gehad en zij hebben ervoor gezorgd dat de jongeren eens een keer iets leuks te doen hebben gehad. De jongeren vonden het toernooi geweldig en daarnaast hadden wij in samenspraak met Movie5 aansluitend ook nog een buitenbioscoop neergezet waar zij allen een geweldige film hebben kunnen kijken samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Huren buitenbioscoop

Wilt u ook de mogelijkheid krijgen om door Movie5 een geweldig FIFA toernooi te laten organiseren, of wilt u een buitenbioscoop huren? Surf dan naar hun website!

Reacties zijn gesloten.