Een band huren voor een feest

Bent u voor uw bruiloft nog op zoek naar een band die voor u een spectaculair feest kan bezorgen? Bij Feelings bent u aan het juiste adres. Feelings bestaat uit een groep echte muziekanten en zangeressen en kunnen voor u alles spelen. Ze staan voor u klaar als bruiloft band, maar ook op verjaardagen, bedrijfsfeesten en bij kleine gezelschappen. Feelings is de band voor een echt goed feest.

De band

Feelings speelt muziek uit een breed repertoire. Voorbeelden zijn top 40, latin, soul, jazz, dance hits en echte klassiekers. U kunt uw wensen doorgeven aan de band en compleet verrast worden of u kiest samen met de band uw muziek uit. Op de site kunt u de band live beluisteren. Zo kunt u meteen horen of de band iets voor uw feest is. Op deze manier wordt de keus natuurlijk makkelijker. Feelings bestaat uit twee zangeressen met prachtige stemmen. De zangeressen worden muzikaal begeleid door muziekanten, waaronder een gitarist, drummer, bassist, trompetist, saxofonist en percussionist. De band speelt alle muziek live en voldoen graag aan uw wensen.

De muziek

Bent u benieuwd naar de muziek van Feelings en wilt u de muziek beluisteren? Ga dan direct naar de site. Ook kunt u hier gelijk boeken als u overtuigd bent. Voor meer informatie over de coverband bruiloft gaat u naar de site of u neemt contact op.

 

Reacties zijn gesloten.