E liquids en sigaretten kopen

Bent u een fanatiek roker, maar wilt u er graag mee stoppen? Stoppen met roken is vaak niet eenvoudig. Om u te helpen bij het stoppen met roken zijn er veel hulpmiddelen. In één keer stoppen gaat vaak niet en daarom heeft E-Rookplein de oplossing. E-Rookplein biedt u de elektrische sigaret. U kunt hier terecht voor het kopen van E liquids voor een scherpe prijs.

Onderzoeken

Er is een onderzoek gedaan naar de uitgeademde damp van Elektronische Sigaretten in vergelijking met uitgeademde lucht van een normaal mens. Uit dit onderzoek is gebleken dat organische componenten in uitgeademde damp van de E-sigaret te vergelijken is met de uitgeademde lucht van een normaal mens. Daarnaast is er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van elektronische sigaretten. Hieruit is gebleken dat de 2e generatie elektronische sigaretten bijzonder effectief zijn in het minderen van tabakbehoeften van afkickverschijnselen zonder te resulteren in een verhoging van koolmonoxide gehalten.

Producten kopen

Bij E-Rookplein kunt u online E-sigaret liquid en E liquids kopen. Ze hebben hier een ruim assortiment aan producten. Bent u benieuwd naar het assortiment? Ga dan naar de site of neem een kijkje in de winkel van E-Rookplein. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op.

 

 

Reacties zijn gesloten.