Duurzame handdoeken en badjasssen

Op zoek naar duurzame katoenen handdoeken van Turkse kwaliteit? Voor al uw handdoeken bent u bij Badjassen-handdoeken.nl aan het juiste adres. Wij hebben handdoeken in verschillende soorten, groottes en kleuren. Daarnaast hebben we ook washandjes, badjassen en baby textiel zoals slabbetjes. Kortom, wanneer u op zoek bent naar bad textiel met kwaliteit moet u bij Badjassen-handdoeken.nl zijn. 

Ons gehele assortiment

Wij hebben een zeer ruim en divers assortiment. Zo hebben wij niet alleen handdoeken. Ook beschikken wij over strand lakens, sporthanddoeken, golfhanddoeken en gastendoekjes. Naast ons handdoeken assortiment beschikken wij ook over diverse badjassen. Zo hebben de standaard badjassen met of zonder capuchon, kinderbadjassen met of zonder capuchon, baby badjassen met of zonder capuchon en badjassen met Swarovski kristallen. Maar daar blijft het niet bij, ook kunt uw eigen naam op uw badjas geborduurd worden! Zo kunt u uw nieuwe badjas binnen en handomdraai helemaal uw eigen maken.U kunt zelfs uw eigen logo er op laten borduren.

Meer informatie over het badtextiel

Wilt u graag meer informatie verschaffen over het textiel, zoals een kinderbadjas, wat Badjassen-handdoeken,nl te bieden heeft? Alles is te vinden op de website. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u een mail sturen naar de klantenservice, ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.