Digitale tachograaf voor al uw chauffeurs!

Als transportplanner is het belangrijk om precies te weten waar uw chauffeurs zijn, hoe u ze kunt bereiken en om te weten waar ze naartoe moeten. Hiervoor zijn diverse systemen, een van deze systemen is het global road system. De transportplanner wordt op de hoogte gehouden via de digitale tachograaf.

Wat is een digitale tachograaf?

Dit is een apparaat waarmee de transportplanner communiceert met de chauffeurs. Het is belangrijk dat de chauffeurs zich aan de juiste rij- en rusttijden houden. Via een digitale tachograaf kan de planner dit gemakkelijk in de gaten houden. Maar ook als de chauffeur de weg kwijt is of als u een goede tijdsinschatting wilt maken, ook dan is een digitale tachograaf een uitkomst.

Hoe werkt het precies?

Global Road Systems levert deze digitale tachograven voorzien van het besturingssysteem IDHA. Hiermee houdt u behalve de rij- en rusttijden ook de gereden afstand en snelheid in de gaten. Het werkt eenvoudig en is voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Het vereenvoudigd uw werk voor u en de chauffeur, en dat is prettig.

Bent u geïnteresseerd? En wilt u graag meer weten over dit systeem? Bezoek dan de website. Het systeem is te bestellen of te verkrijgen via de website van Global Road Systems.

Reacties zijn gesloten.