De Barbas Evo houthaard van Haardenexpert

In uw woning hoort natuurlijk een sfeervolle haard thuis. Bent u op zoek naar een prachtige haard of kachel voor in uw woning? Bij Haardenexpert bent u dan aan het juiste adres. Haardenexpert verkoopt verschillende soorten haarden en kachels. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houtkachel, pelletkachel, elektrische haard of gashaard. Één van de populaire haarden van Haardenexpert is De Barbas Evo.

De Barbas Evo

De Barbas Evo is een luxe houthaard van Haardenexpert. Deze haard bezit alles wat u van een luxe haard wenst. De haard heeft schuine toelopende binnenwanden waardoor de verbrandingskamer van de haard met ongeveer 45% verkleind. Het vermogen is hierdoor gedaald en daarom is de haard ook zeer geschikt voor geïsoleerde woningen. Een houthaard geeft een sfeervol en warm gevoel. In de haard kunnen extra grote houtstukken. Bij de Barbas Evo wordt standaard een afstandbediening geleverd. Met deze afstandbediening kunt u de deur van de haard bedienen.

Het assortiment bekijken

Bent u benieuwd naar de Barbas Evo of naar de andere haarden en kachels van Haardenexpert en wilt u een kachel kopen? Ga naar de site voor het volledige assortiment of neem een kijkje in de showroom van Haardenexpert. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Haardenexpert en zij helpen u dan verder.

 

Reacties zijn gesloten.