Dagje relaxen in deze sauna in Leiden

Vindt u ook dat u wel een heerlijke dag voor u zelf heeft verdiend? Een dag waarin u niet aan werk, school of uw gezin hoeft te denken? Stel u voor dat u een dag helemaal verwend wordt en 100% ontspannen kan raken. Dit lijkt u wel wat. Kom daarom eens langs bij deze sauna in Leiden. Er zijn heel veel verschillende soorten sauna’s en behandelingen die u kunt uitproberen, zodat u even heerlijk kunt wegdromen.

Over Thermen Holiday

De sauna in Leiden waar ik het over heb is Thermen Holiday. Een bedrijf wat zeer gespecialiseerd is in het laten ontspannen van haar gasten. Dit door middel van de vele verschillende sauna’s op het terrein. Bijvoorbeeld aquarium sauna, kleurentherapie sauna of grotsauna. Daarnaast zijn er nog andere dingen die u kunt proberen, zoals een voetenbad of een bezoekje aan de kruidentempel. En het is natuurlijk mogelijk om een gezichtsbehandeling of massage te ondergaan. De wellness is elke dag van het jaar geopend van 10 uur in de ochtend tot half 12 in de avond. Als u een kortingspas heeft is de entree zeer voordelig.

Langskomen

Wilt u ook een dagje of meerdere dagen langskomen bij Thermen Holiday? Dan klikt u hier. Hier vindt u alle belangrijke informatie, zoals de prijs van de entree. Als u vragen heeft kunt u deze stellen via de website.

Reacties zijn gesloten.