Catering in Zutphen

Vier je binnenkort je verjaardag, maar wil je dit gezellig thuis vieren? Een heel goed idee. Thuis bepaal je alles zelf en het kost je natuurlijk ook veel minder geld dan wanneer je een zaaltje wilt afhuren. Om jezelf toch wat werk te besparen, het blijft natuurlijk je eigen feestje, kun je een cateraar inhuren. Zo is De Heideroos in Zutphen de perfecte kandidaat om jouw catering te verzorgen. Je hoeft je nergens druk om te maken, behalve dat je even een plekje in de woonkamer of keuken moet reserveren, zodat de catering daar haar spullen kan zetten.

De Heideroos

Je bepaalt helemaal zelf wat De Heideroos voor jou gaat serveren. Zo is zij niet alleen verantwoordelijk voor het eten, maar ook voor de apparatuur en de volledige aankleding van de catering. Ook raden zij het aan om een zelfbedieningsservice te maken voor drankjes. Op deze manier ben je niet bezig met continu inschenken van drinken voor je gasten, maar kun je zelf genieten van je eigen feestje.

 

Interesse

Ben je geïnteresseerd in de cateringservice van De Heideroos in Zutphen? Neem dan gauw contact op, alle contactgegevens staan vermeld op de website. Klik hier voor de website.

Reacties zijn gesloten.