Camping boeken in eigen land?

Wil je dit jaar vakantie in eigen land vieren? En houd je van kamperen? Dan weten wij een geschikte camping waar jij je zeker zult vermaken. Wij raden je aan om een plekje te boeken op Camping de Leistert. Deze camping is beoordeeld met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van de ANWB. Kortom: als je hier een vakantie boekt dan weet je zeker dat je goed zit.

Omgeving camping

Het grote voordeel van camping de Leistert  is dat de camping zich bevindt op een toplocatie middenin de provincie Limburg. Zo ligt de camping nabij de steden Weert, Roermond en Venlo. Ga er lekker op uit om te winkelen of een terrasje te pakken. Vind je het leuk om te wandelen of te fietsen? Ook dan ben je bij camping de Leistert aan het juiste adres. In de omgeving zijn een aantal natuurparken waar je heerlijk tot rust kunt komen en lekker kunt genieten van de natuur.

Meer weten over deze camping?
Wil je graag een boeking plaatsen bij deze camping? Of wil je meer weten over deze camping? Neem dan eens een kijkje op de website. Als je nog vragen hebt dan raden we je aan om contact op te nemen. De medewerkers helpen je graag verder.

Reacties zijn gesloten.