Bestellen van BHV verbandkoffers doet u bij The Medical Store

Voorheen was het bestellen van BHV verbandkoffers en andere medische producten erg lastig. Producten waren niet te vinden via zoekmachines, de beschrijven waren onduidelijk en de inhoud van de producten werd niet of slecht vermeld. Gelukkig werd dit opgemerkt en is The Medical Store geopend. Een webshop die zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. U kunt hier terecht voor verschillende medische producten en diensten, bijvoorbeeld de BHV verbandkoffer.

Over de BHV verbandkoffer

Wilt u een BHV verbandkoffer aanschaffen of wilt u uw eigen weer compleet maken? Dan moet u bij The Medical Store zijn voor pleisters, zwachtels, kompressen en andere dingen die de inhoud van de BHV koffer maken. Er is een zeer groot assortiment en u kunt over elk product advies krijgen. Het is zelfs mogelijk om een complete analyse ter plaatse uit te laten voeren. Er is een zeer handige module op de website te vinden die laat zien wat er mist in uw verbandkoffer. De aanvulservice is 24-uurs en bovendien krijgt u staffelkortingen tot 15%, gratis verzending vanaf 100 euro bestelling. Verkopen op rekening is mogelijk.

Ook diensten

Naast producten kunt u ook terecht voor verschillende medische diensten. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van een ambulance of EHBO post als u een groot evenement organiseert. Kijk op de website voor alle informatie of informeer via de contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.