Band op uw trouwfeest?

Gaat u binnenkort trouwen? Dan moet er natuurlijk een prachtig feest komen! En bij elk feest hoort muziek. Dit maakt een feest helemaal compleet en kan de sfeer zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor muziek. Niet alleen een bepaalde stijl of bepaalde liedjes, maar ook de manier waarop dit gebracht wordt. Het kan bijvoorbeeld via een CD of spotify wat afspeelt of u kunt een DJ laten draaien, maar het mooiste is natuurlijk dat het live gezonden wordt door een band op uw trouwfeest!

Waar vind ik een band?

Als u een band wilt huren voor op uw trouwfeest dan moet u zeker kiezen voor Feelings band. Deze band bestaat uit een grote groep mensen. Als u dit teveel vindt, kunt u kiezen voor de ‘kleinere versie’ van de band. Dit betekent dat er een aantal mensen en dus instrumenten minder zullen zijn. Dit zorgt voor een intiemere sfeer en kan eventueel beter bij uw feest passen. Daarnaast heeft u de keuze om u te laten verrassen door de band, om een bepaalde stijl aan te geven of zelfs door bepaalde liedjes vast door te geven

Meer weten?

U kunt op de website vinden welke liedjes er zoal gespeeld worden door de band. Via de website kunt u ook direct contact opnemen voor vragen of voor een afspraak.

 

Reacties zijn gesloten.