Algemene voorwaarden laten opstellen

Wilt u graag algemene voorwaarden laten opstellen? Dan moet u bij Maatwerk Jurist zijn. Maatwerk Jurist is een specialist als het gaat om op maat gemaakte algemene voorwaarden. Voor maar €225 krijgt u algemene voorwaarden die helemaal zijn aangepast aan uw bedrijf. Met de goede bedrijfsvisie en kennis en ervaring van Maatwerk Jurist bent u verzekerd van goede algemene voorwaarden.

Voordelen Maatwerk Jurist

Maatwerk Jurist is zeker het bedrijf waar u moet zijn. Dit heeft veel verschillende redenen. Ten eerste het feit dat de algemene voorwaarden volledig handmatig worden opgesteld. Dit behoudt de kwaliteit en zorgt ervoor dat ze perfect bij uw bedrijf passen. Daarnaast is de facturering bij levering en zijn de tarieven zeer scherp. De toelichting en instructie bij de voorwaarden zijn kosteloos en verhelderend. Daarnaast is ook de beantwoording van de uw vraagstukken kosteloos. Heel veel service voor een klein prijsje dus!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het laten opstellen van uw algemene voorwaarden door het bedrijf Maatwerk Jurist? Ga dan naar de website. Hier vindt u onder andere alle informatie over het bedrijf, de werkwijze van de juristen, alle contactgegevens om een afspraak te maken of vragen te stellen en de adresgegevens om langs te komen voor een gesprek.

Reacties zijn gesloten.